Noua generatie Hyundai Elantra.Curajul extrem

Achizitioneaza un model Hyundai prin finantare Tiriac Leasing si bucura-te de cel mai avantajos parteneriat: dobanda preferentiala, cote CASCO preferentiale si bonuri combustibil cadou

Afla mai multe
Tiriac Leasing

Tiriac Leasing Termeni si Conditii

TITULARUL WEBSITE-ULUI

Titularul website-ului www.tiriacleasing.ro este societatea ȚIRIAC LEASING IFN SA cu sediul în Strada Constantin Brâncusi nr. 74-76, Cluj-Napoca, jud. Cluj, cod unic de înregistrare RO12351919, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J12/4544/2022 („Țiriac Leasing”)

DEFINIȚII

Website” desemnează website-ul www.tiriacleasing.ro.

„Vizitator” înseamnă orice persoana care accesează Website-ul, indiferent de motiv.

„Utilizator” înseamnă o persoană fizică, care are sau obține acces la conținut, prin mijloacele de comunicare (spre exemplu formulare) puse la dispoziție de catre Țiriac Leasing (electronic).

 „Conținut” înseamnă toate informațiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate de către Vizitator, respectiv Utilizator;

„Date personale” – informațiile pe care le prelucrăm prin intermediul Website-ului, pe baza cărora puteți fi identificat sau identificabil.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”. VERSIUNE.

Înainte de a naviga în Website-ul vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare.

Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a Conținutului. Accesarea Website-ului presupune acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, acestea având valoare contractuală. În cazul în care nu doriți să acceptați acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați telefonic, pe e-mail sau direct la una din locațiile noastre.

În legătură cu modalitatea și regulile aplicabile prelucrării Datelor personale prin intermediul Website-ului vă rugăm să consultați secțiunea privind Politica de confidențialitate,  precum și secțiunea Despre cookies .

Țiriac Leasing își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Conținutul. Folosirea în continuare a Website-ului de către Utilizator/Vizitator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract.

CONȚINUTUL WEBSITE-ULUI

Conținutul, astfel cum este definit, încluzand dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, este proprietatea exclusivă a Țiriac Leasing sau, după caz, a partenerilor Țiriac Leasing, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau îndirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare), inclusiv dar fără a se limita la drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de autor.

Utilizatorilor și Vizitatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original. Orice reproducere, publicare, descărcare, afișare, distribuție sau transmitere a unui text, a unei imagini, a unui grafic, a unui logo, a unei pictograme sau a oricărui aranjament al acestora, precum și orice cod sursă sau software asociat este interzisă pentru orice uz comercial sau public fără acordul prealabil scris al Țiriac Leasing sau al titularului dreptului de autor, după caz.

Orice adaptare, modificare, utilizare sau creație pornind de la materialul sau informațiile conținute pe acest Website este interzisă pentru utilizare, alta decât cele în scopuri private și non-comerciale. În plus, sunteți de acord să utilizați acest site doar în scopuri legale.

Informațiile publicate pe Website sunt informații de interes general despre Țiriac Leasing, produsele / serviciile comercializate de Țiriac Leasing sau de partenerii săi, opiniile utilizatorilor despre produse cât și alte informații considerate de Țiriac Leasing ca fiind de interes pentru utilizatori şi/sau vizitatori.                                                         

Țiriac Leasing își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

Folosirea în orice scopuri, fără acordul Țiriac Leasing, a oricăruia dintre elementele din Conținut poate fi sancționată conform legilor în vigoare. 

ACCES

Accesul în Website este liber și nu necesită configurarea unui cont de utilizator.

Dacă veţi furniza date ireale sau ale unei alte persoane, răspunderea este strict a dumneavoastră, conform legii, dar Țiriac Leasing are dreptul de a şterge contul astfel creat imediat ce va afla de situație.

Țiriac Leasing poate, fără nici o altă notificare sau formalitate, să suspende sau să interzica accesul dumneavoastră la Conținut sau doar la o parte a acestui Conținut, fără acordarea de despăgubiri într-o astfel de situație.

Website-ul www.tiriacleasing.ro și serviciile financiare Țiriac Leasing nu se adresează persoanelor sub 16 ani.

LEGĂTURI

Website-ul poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri și conținutul lor o poarta în intregime proprietarii acestora.

Țiriac Leasing nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupus a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

PARTENERI

Pentru întrebări referitoare la calitatea produselor/serviciilor și la orice nelamuriri referitoare la o anumită marcă sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Imaginile prezentate  pe Website au rol exemplificativ, iar produsele și/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, în orice mod (configurare, culoare, accesorii, aspect, ambient, etc.)

Țiriac Leasing nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționarii Website-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe acestea.

Prin prezenta, recunoașteți și sunteți de acord că utilizarea Website-ului are loc pe riscul dvs. exclusiv și sunteți pe deplin responsabil pentru utilizarea de catre dvs. a Website-ului. Țiriac Leasing nu poate garanta că echipamentul tehnic, hardware-ul sau software-ul sau orice date stocate sau create de echipamentul tehnic, hardware-ul sau software-ul dvs. nu vor fi în niciun caz deteriorate, corupte, pierdute sau afectate altfel dacă accesați sau utilizați site-ul sau orice conținut. Sunteți responsabil pentru achiziționarea mijloacelor tehnologice, informatice si de telecomunicatii, precum și pentru dobândirea cunoștințelor necesare pentru accesarea și utilizarea Website-ului și a Conținutului, precum și pentru costurile și cheltuielile aferente. În plus, Țiriac Leasing nu garantează faptul că Website-ul sau Conținutul vor funcționa neîntrerupt sau că orice defecte vor fi corectate sau că utilizarea Website-ului va oferi rezultate specifice. Website-ul și Conținutul sunt puse la dispoziție în modalitatea „ca atare” și în varianta disponibilă la momentul punerii la dispoziție.

FRAUDA

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A ȘTERGE, MODIFICA SAU ALTERA ÎN ORICE FEL CONȚINUTUL WEBSITE-ULUI SAU DE A AFECTA FUNCȚIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GĂZDUIEŞTE WEBSITE-UL SAU A ORICĂRUI ECHIPAMENT UTILIZAT PENTRU FUNCȚIONAREA WEBSITE-ULUI VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE ȘI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINȚĂ ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE, PRECUM ȘI BLOCAREA TEHNICĂ A ACTIVITĂȚILOR FRAUDULOASE.

LEGE APLICABILĂ

Prezentele Termeni și Condiții sunt guvernate de legile din România. Orice litigiu izvorât în legatură cu acestea sunt de competența instanțelor române.

Vezi ultimele oferte

Calculator