Noua generatie Hyundai Elantra.Curajul extrem

Achizitioneaza un model Hyundai prin finantare Tiriac Leasing si bucura-te de cel mai avantajos parteneriat: dobanda preferentiala, cote CASCO preferentiale si bonuri combustibil cadou

Afla mai multe
Tiriac Leasing

Tiriac Leasing Servicii

Leasing

Iti oferim solutii financiare personalizate pentru achizitia de autoturisme, autovehicule comerciale, de transport si echipamente. Fie ca optezi pentru achizitionarea unui autovehicul nou, sau second hand, noi iti  oferim solutia perfecta, pentru tine sau pentru afacerea ta!

Afla mai multe
 • Auto Noi Iti doresti o masina noua? Sau vrei sa iti innoiesti flota auto?
  Iti oferim solutii de finantare gandite special pentru tine sau pentru afacerea ta, pentru toata gama de autoturisme, autovehicule comerciale si de transport persoane.
 • Auto Rulate Prin Tiriac Leasing poti obtine finantare pentru toata gama de autoturisme, autovehicule comerciale si de transport persoane second hand.
  In functie de nevoile afacerii tale iti putem oferi un contract de leasing financiar pentru autoturisme, vehiculele utilizate in transportul intern si international, cum ar fi camioane, remorci, semi-remorci si autobuze.
 • Echipamente Ai nevoie de finantare pentru afacerea ta? Aplica pentru un contract de leasing. Oferim solutii performante de finantare pentru orice tip de echipamente: agricole, de constructii, echipamente de productie sau medicale, utilaje pentru industria alimentara sau pentru prelucrarea lemnului.

Consultanta

Servicii complete de consultanta pentru orice tip de client, persoana fizica, PFA sau persoana juridica.

Afla mai multe

Alaturi de finantarea propriu-zisa, Tiriac Leasing iti ofera un pachet de servicii complet, care acopera intreaga colaborare, incepand de la momentul prezentarii ofertei, si continuand pe parcursul derularii contractului pana in momentul in care bunul intra in proprietatea ta.

Iti punem la dispozitie:

 • Consultanta in alegerea variantei si a conditiilor optime de finantare, personalizata in functie de nevoile specifice fiecarui client;
 • Consultanta in timpul derularii contractului de leasing privind facturile, platile, modificarile ce pot fi aduse contractelor de leasing;
 • Consultanta in situatii de dauna auto , deplasare in afara teritoriului tarii etc.

Asigurari

Alege serviciul de consultanta in domeniul asigurarilor, oferit de Tiriac Leasing.

Afla mai multe

Tiriac Leasing iti ofera posibilitatea de a alege asiguratorul si polita de asigurare potrivite, punandu-ti la dispozitie serviciile celor mai importante companii de asigurari de pe piata romaneasca.

Deoarece stim cat de importanta este pentru tine siguranta masinii tale, iti punem la dispozitie costuri de asigurare mai mici, oferte competitive, confort si eficienta.

Beneficiaza de oferte transparente, consultanta pe toata durata contractului, proceduri rapide, asistenta in cazul producerii unei daune si posibilitatea de creare automata a imputernicirii de dauna.

Cotele de prima aferente politelor intermediate Tiriac Leasing sunt negociate cu asiguratorii, pentru a fi in avantajul tau.

 

In prezent iti punem la dispozitie serviciile societatilor de asigurari:

Allianz Tiriac Asigurari SA

Generali Romania Asigurare Reasigurare SA

Groupama Asigurari SA

Omniasig Vienna Insurance Group SA

Asirom  VIG SA

Uniqa Asigurari SA

 

 INFORMARE

 

Informații privind intermediarul de asigurări

TIRIAC LEASING IFN SA- avand calitatea de intermediar secundar de asigurări, este o persoană juridică română, cu sediul social în Strada Constantin Brâncusi nr. 74-76, Cluj-Napoca, jud. Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J12/4544/2022, CUI RO12351919, autorizata de Comisia de  Supraveghere a Asigurarilor cu codul RAJ-58380, avant cont RO24 BACX 0000 0000 3065 4310 deschis la UniCredit Bank SA - Sucursala Charles de Gaulle, Telefon:  (+4021) 206 26 00; Fax: (+4021) 301 05 00, email:office@tiriacleasing.ro, pagina web: www.tiriacleasing.ro.

 

Relația de colaborare între Asigurător și Intermediar

Intermediarul acționează în baza contractului de asistent pe care l-a incheiat cu compania de brokeraj  Trust Brokers – Broker de asigurare SRL, Cod Unic ASF: RBK-683 care la randul sau a incheiat contracte de colaborare cu Societatile de asigurări, pe clasele de asigurări pentru care aceastea din urma au fost autorizate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară. Intermediarul secundar poate emite politele de asigurare și/sau poate colecta prime de asigurare în baza contractului de asistent incheiat cu compania de brokeraj. TIRIAC LEASING IFN SA, in calitatea sa de asistent, actioneaza in numele companiei de brokeraj. Intermediarul, in calitatea sa de asistent, nu oferă consultanţă cu privire la produsele de asigurare comercializate.

 

Conflictul de interese

TIRIAC LEASING IFN SA nu se află în vreun conflict de interese cu Asiguratorul, respectiv TIRIAC LEASING IFN SA nu deține acțiuni la nicio societate de asigurări și nici societățile de asigurari nu dețin acțiuni la TIRIAC LEASING IFN SA.

 

Cum se înregistreaza o plângere?

Orice nemulțumire în legătură cu interpretarea și executarea Contractului de asigurare poate fi reclamată de Client prin formularea unei petiții scrise trimise/depuse la sediul  Intermediarului  situat în Calea Giulesti nr. 8D, sector 6, București.

Petiția va fi analizată de Intermediarul Secundar și va fi finalizată prin transmiterea, în termen de maximum 30 de zile, a unui răspuns scris către persoana care a formulat-o.

Petițiile se pot transmite de asemenea și Autorității de Supraveghere Financiară la: https://portal.asfromania.ro.

Clientii care au calitatea de consumatori, in baza procedurilor de solutionare alternativa a litigiilor, se pot adresa de asmemenea si SAL-Fin, Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Nonbancar din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară.

Informații cu privire la Contractul de asigurare pot fi solicitate la numărul de telefon :  (+4021) 206 26 00.

 

Remuneratia Intermediarului

Pentru emiterea contractului de asigurare TIRIAC LEASING IFN SA, in calitatea sa de intermediar, este remunerat de catre compania de brokeraj pe baza de comision in baza contractului de asistent incheiat  cu aceasta.

 

Registrul Intermediarilor

TIRIAC LEASING IFN SA se afla inscris in Registrul Intermediarilor Secundari (RIS), inregistrare care poate fi verificata pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară la: https://portal.asfromania.ro.

 

( Anexa 1, Macheta nr.3)

 

 

 

 

 

Inmatriculare

Alaturi de finantarea propriu-zisa, Tiriac Leasing iti ofera un pachet de servicii complet

Afla mai multe

Alaturi de finantarea propriu-zisa, Tiriac Leasing iti ofera un pachet de servicii complet, incluzand servicii logistice precum inmatricularea autovehiculelor achizitionate, indeplinirea formalitatilor vamale corespunzatoare autovehiculelor si echipamentelor achizitionate si asistenta pentru omologarea autovehiculelor achizitionate.

Beneficiezi de inmatricularea autovehiculelor achizitionate ce fac obiectul contractelor de leasing dupa parcurgerea urmatoarelor etape:

 • Receptionarea documentelor necesare de la furnizor;
 • Deschiderea de catre utilizator, la Directia de Impozite si Taxe Locale (DITL) pe raza careia are sediul/domiciliu, a rolului fiscal pentru autovehiculul ce face obiectul contractului de leasing
 • Receptionarea de la utilizator a fisei de inmatriculare a vehiculului, vizata de catre DITL ca urmare a deschiderii rolului fiscal;
 • Achitarea taxelor legale aferente operatiunii de inmatriculare.

Suport Clienti

Pentru a facilita comunicarea pe parcurusul derularii contractului de leasing, iti punem la dispozitie un portal in cadrul site-ului, disponibil pe baza de user si parola personalizate.

Afla mai multe

Portalul permite clientilor Tiriac Leasing sa vizualizeze informatii curente si istoricul contractelor de leasing in derulare precum si accesul rapid la diverse servicii de asistenta:

 • Poti descarca facturile emise (serviciul este disponibil in 24 ore de la emiterea facturilor);
 • Vezi situatia facturilor emise si istoricul platilor;
 • Ai acces la scadentarul contractului;
 • Poti edita datele personale de contact: numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de corespondenta;
 • Ai acces rapid la formularele specifice: mandat utilizare autovehicul in afara tarii, mandat reprezentare in caz de dauna.

Vezi ultimele oferte

Calculator