Noua generatie Hyundai Elantra.Curajul extrem

Achizitioneaza un model Hyundai prin finantare Tiriac Leasing si bucura-te de cel mai avantajos parteneriat: dobanda preferentiala, cote CASCO preferentiale si bonuri combustibil cadou

Afla mai multe
Tiriac Leasing

Tiriac Leasing Servicii de consultanta, asigurari, inmatriculari si suport

Servicii de consultanta, asigurari, inmatriculari si suport

Adaugat pe 23.12.2021 14:46

Servicii de consultanta, asigurari, inmatriculari si suport

Tiriac Leasing ofera o gama larga de servicii prin intermediul carora tinde sa fie mai aproape de clientii sai si sa le asigure tot suportul necesar. Printre serviciile oferite de companie putem enumera: solutii financiare personalizate, servicii complete de consultanta pe toata durata derularii contractului, oferte in domeniul asigurarilor, pachet de servicii complet de inmatriculare si suport pe intreg parcursul derularii contractului de leasing.

Indiferent daca va doriti o masina noua sau vreti sa va innoiti flota auto, Tiriac Leasing ofera solutii de finantare gandite pentru toata gama de autoturisme comerciale si transport de persoane. In functie de nevoile afacerilor pe care le au clientii, compania poate oferi un contract de leasing financiar pentru autoturismele si vehiculele utilizate in transportul intern si international, cum ar fi camioane, remorci, semi-remorci si autobuze. Un alt avantaj pentru care serviciile oferite de Tiriac Leasing sunt cautate de clienti este personalizarea solutiilor financiare in functie de preferintele si bugetul companiilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati un consultant si sa programati o intalnire in cadrul careia veti stabili planul optim pentru bugetul dumneavoastra.

Alaturi de finantarea propriu-zisa, Tiriac Leasing ofera si un pachet complet de servicii care include urmatoarele oferte logistice: inmatricularea autovehiculelor achizitionate, indeplinirea formalitatilor vamale corespunzatoare masinilor sau echipamentelor cumparate si asistenta pentru omologarea vehiculelor achizitionate.

Pe toata durata derularii contractului, clientii Tiriac Leasing au parte de servicii complete de consultanta, indiferent daca sunt persoane fizice, persoane fizice autorizate sau persoane juridice. Astfel, alaturi de finantarea propriu-zisa, compania ofera consultanta in alegerea timpului derularii contractului de leasing si consultanta in situatii de dauna auto sau deplasare in afara teritoriului tarii.

Printre serviciile companiei Tiriac Leasing se numara si posibilitatea de a alege asiguratorul si polita de asigurare potrivita, punand la dispozitia clientilor ofertele celor mai importante firme de asigurari de pe piata romaneasca.

 Un alt serviciu implementat special pentru clientii Tiriac Leasing este reprezentat de asigurarea suportului in timpul derularii contractului de leasing. Astfel, fiecare client are la dispozitie un portal in cadrul site-ului prin care se poate loga si poate vizualiza informatii curente si istoricul contractelor de leasing si poate accesa rapid serviciile de asistenta.

De asemenea, prin intermediul acestui portal clientii pot sa-si descarce facturile emise, pot vedea istoricul platilor, pot edita datele personale si au acces la formularele necesare in afara tari sau mandatul in caz de dauna.

 

Vezi ultimele oferte

Calculator