Noua generatie Hyundai Elantra.Curajul extrem

Achizitioneaza un model Hyundai prin finantare Tiriac Leasing si bucura-te de cel mai avantajos parteneriat: dobanda preferentiala, cote CASCO preferentiale si bonuri combustibil cadou

Afla mai multe
Tiriac Leasing

Tiriac Leasing Pachet complet de servicii pentru asigurarea autovehiculelor achizitionate prin contracte de finantare

Pachet complet de servicii pentru asigurarea autovehiculelor achizitionate prin contracte de finantare

Adaugat pe 23.12.2021 15:41

Pachet complet de servicii pentru asigurarea autovehiculelor achizitionate prin contracte de finantare

Stim cat de important este pentru fiecare sofer sa aiba siguranta masinii pe care o conduce, astfel Tiriac Leasing vine in ajutorul proprietarilor de autovehicule si le pune la dispozitie costuri de asigurare mai mici, oferte competitive, confort si eficienta. Compania ofera clientilor sai serviciile celor mai importante societati de asigurari de pe piata romaneasca: Allianz Tiriac Asigurari SA, Generali Romania Asigurare Reasigurare SA, Groupama Asigurari SA, Omniasig Vienna Insurance Group SA, Uniqa Asigurari SA, Gothaer Asigurari Reasigurari SA, Asirom VIG SA si  City Insurance Societate de Asigurare-Reasigurare SA.

Prin urmare, prin intermediul serviciilor de asigurare oferite de Tiriac Leasing puteti beneficia de oferte transparente, consultanta pe toata durata contractului, proceduri rapide, asistenta in cazul producerii unei daune si posibilitatea de a crea automat o imputernicire in caz de prejudiciu. Totodata, cotele de prima aferente politelor intermediate Tiriac Leasing sunt negociate cu asiguratorii, pentru a fi in avantajul clientilor.

La emiterea contractului de leasing clientii pot opta pentru includerea ratelor de asigurare CASCO in scadentarul contractului sau pentru achitarea primelor de asigurare direct in contul asiguratorului.

In cazul in care un client alege sa aiba asigurarea inclusa in contractul de leasing, contravaloarea primelor de asigurare se vor regasi in facturile de leasing. Daca o persoana opteaza pentru asigurarea exclusa din contractul de leasing, atunci va achita primele de asigurare direct in contul societatii, conform deconturilor transmise de Tiriac Leasing prin e-mail si prin posta.

Este important de mentionat ca polita CASCO se emite pentru intreaga perioada de leasing plus o luna, dar cel putin pana la incasarea integrala a valorii reziduale de catre locator.

Pentru orice sofer este necesar sa detina asigurarea de raspundere civila auto (RCA), obligatorie prin lege,  pentru a putea fi acoperit in cazul unui accident de care se face vinovat. Prin intermediul Tiriac Leasing, polita RCA se incheie de catre locator, contravaloarea acesteia urmand a se factura impreuna cu urmatoarea rata de leasing. Asigurarea RCA se reinnoieste anual, iar clientul primeste polita prin curier rapid.

La livrarea masinii, dealerul va inmana copii ale politelor de asigurare RCA si Casco, originalele urmand a se transmite prin curierat rapid impreuna cu actele autovehiculului.

Vezi ultimele oferte

Calculator