Noua generatie Hyundai Elantra.Curajul extrem

Achizitioneaza un model Hyundai prin finantare Tiriac Leasing si bucura-te de cel mai avantajos parteneriat: dobanda preferentiala, cote CASCO preferentiale si bonuri combustibil cadou

Afla mai multe
Tiriac Leasing

Tiriac Leasing Care sunt avantajele achiziționării unei mașini prin leasing financiar

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini prin leasing financiar

Adaugat pe 26.11.2021 10:00

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini prin leasing financiar

În ultimul timp tot mai multe persoane își doresc să-și cumpere un autoturism, iar multe dintre ele optează pentru o mașină achiziționată prin leasing financiar. Clienții sunt atrași de beneficiile acestui serviciu, dar și de dorința de a alege și a cumpăra automobilul, fără prea multe dificultăți.

Leasingul reprezintă procesul prin intermediul căruia compania de leasing, care este proprietarul automobilului, transmite în folosință bunul către client pentru o anumită perioadă contra unei plăți recurente care se mai numește rată de leasing. Clientul poate fi persoană juridică, persoană fizică sau persoană fizică autorizată.  

 

Avantajele achiziționării unei mașini prin leasing financiar

Cel mai mare avantaj pe care îl obțin clienții la achiziția unei mașini în leasing financiar este flexibilitatea. Aceștia beneficiază de flexibilitatea termenelor de plată, care pot fi atât lunare cât și trimestriale. Ba mai mult, în unele cazuri agreate de comun acord, contractul poate fi modificat astfel încât perioada acestuia să fie scurtată sau prelungită.

Un alt avantaj al achiziționării unei mașini în leasing financiar este faptul că la sfârșitul perioadei, solicitantul leasingului poate deveni proprietarul autoturismului, după achitarea unei valori reziduale.

Printre avantajele achiziționării unei mașini prin leasing financiar mai poate fi menționată starea automobilului, acesta poate fi atât un autoturism nou, cât și unul second-hand.

 

Țiriac Leasing oferă servicii avantajoase de leasing financiar

Compania Tiriac Leasing oferă finanțare în sistem leasing financiar pentru orice brand auto, , de la autoturisme până la flote comerciale, segmentul auto având o pondere în structura portofoliului de peste 90%, diferența fiind reprezentată de finanțarea de echipamente.

Totodată, Țiriac Leasing pune la dispoziția clienților mai multe tipuri de finanțare, pentru nevoile fiecăruia:  finanțare standard, finanțare rapidă, finanțare start-up și finanțare reziduală.

În plus, alături de finanțarea propriu-zisă, Țiriac Leasing oferă și un pachet complet de servicii, printre care: consultanță în domeniul asigurărilor, înmatricularea autovehiculelor achiziționate și servicii de asistență pe parcursul derulării contractului de leasing.

În prezent Tiriac Leasing pune la dispoziția clienților oferte speciale pentru brandurile Land Rover, Jaguar, Hyundai și Mercedes-BenzDoritorii pot solicita o ofertă direct pe site-ul companiei sau pot contacta un consultant Țiriac Leasing, folosind datele afișate pe website.

Vezi ultimele oferte

Calculator