Noua generatie Hyundai Elantra.Curajul extrem

Achizitioneaza un model Hyundai prin finantare Tiriac Leasing si bucura-te de cel mai avantajos parteneriat: dobanda preferentiala, cote CASCO preferentiale si bonuri combustibil cadou

Afla mai multe
Tiriac Leasing

Tiriac Leasing Povestea noastra

Istoric

Anul 1999 marcheaza momentul in care Tiriac Leasing isi incepe existenta, initial sub denumirea de Molesey Leasing Group. Incepand cu anul 2000, compania si-a continuat activitatea sub denumirea de Tiriac Leasing. Ulterior, in august 2007, denumirea companiei s-a completat cu acronimul “IFN”, ca urmare a inregistrarii societatii in evidentele Bancii Nationale a Romaniei ca institutie financiara nebancara.

Infiintata initial cu scopul de a oferi suport vanzarilor auto ale Grupului Tiriac, societatea s-a dezvoltat ca un bussines de sine statator, adoptand o politica de diversificare a activitatii, oferind finantare in sistem leasing financiar pentru intreaga gama de autovehicule, noi si rulate, de la autoturisme pana la flote comerciale.

Membra a Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania inca din decembrie 2006, compania Tiriac Leasing a inregistrat in permanenta o prezenta activa in cadrul pietei de profil.

In anul 2022 compania Tiriac Leasing a fost achizitionata de Banca Transilvania.

Unde suntem acum și care sunt următorii pași:

  • integrarea Țiriac Leasing în Grupul Banca Transilvania și BT Leasing este în derulare până la finalul anului.
  • fuziunea Țiriac Leasing - BT Leasing va avea loc în decembrie a.c., iar până atunci cele două companii au activitate separată.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România și principalul finanțator al economiei, care acoperă toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Achiziția a adus împreună două grupuri de business românești, care au făcut istorie prin contribuția – de aproximativ 20 de ani - la creșterea pieței locale de leasing.

Viziune 

Tiriac Leasing isi doreste sa aduca in sfera serviciilor financiare calitate, fiabilitate, succes si orientare spre client.

Aceasta se traduc prin adaptarea constanta a serviciilor financiare si a caracteristicilor de brand, pentru a raspunde prompt si profesionist, prin solutii fiabile, cerintelor si asteptarilor clientilor.

 

Proiect de fuziune BT Leasing-Tiriac Leasing

Vezi ultimele oferte

Calculator