Noua generatie Hyundai Elantra.Curajul extrem

Achizitioneaza modelul prin finantarea de la Tiriac Leasing si bucura-te de cel mai avantajos parteneriat: 3 revizii cadou, 6 luni Casco gratuit si dobanda preferentiala

Afla mai multe

Editie Speciala Discovery Sport33.900 Euro + TVA

FINANTARE PREFERENTIALA PRIN TIRIAC LEASING. DOBANDA 0% PENTRU FINANTARI PE UN AN CU AVANS 10%, DAE 8,65%.

Afla mai multe
Tiriac Leasing

Tiriac Leasing Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

1. Dreptul de copyright
Toate informatiile existente pe acest site, sunt detinute de Tiriac Leasing ori de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Tiriac Leasing ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Tiriac Leasing.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Tiriac Leasing sau a afiliatiilor sai.
Tiriac Leasing va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate
Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Tiriac Leasing, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Tiriac Leasing nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Tiriac Leasing se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Tiriac Leasing nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.tiriacleasing.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal
Cand vizitati site-ul web al Tiriac Leasing, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului
Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Tiriac Leasing in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Tiriac Leasing se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

5. Newsletter

Dorim sa ramanem in contact cu tine pentru a te informa cu privire la promotiile speciale si la produsele noastre, care te-ar putea interesa. Informatiile tale personale vor fi utilizate in mod strict de catre Tiriac Leasing (Tiriac Leasing IFN SA) si te asiguram ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terti.
Prin abonarea la newsletter iti exprimi consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate, sa intre in baza de date Tiriac Leasing (Tiriac Leasing IFN SA), pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri statistice si/sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, de promovare a noilor oferte, produse si servicii) in conformitate cu legislatia in vigoare - Legea nr. 677/2001.
Tiriac Leasing IFN SA este operator de baze de date personale inregistrat sub numarul
4270. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Tiriac Leasing IFN SA, Bd. Expozitiei nr. 2, sector 1, Bucuresti, poti solicita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
• sa obtii, o data pe an, confirmarea faptului ca datele tale sunt sau nu prelucrate;
• sa intervii asupra datelor transmise;
• sa te opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia ta particulara.

6. Informatii pentru utilizatori(vizitatori)
Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
- sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
- sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Tiriac Leasing si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

7. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor:
Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.tiriacleasing.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre Tiriac Leasing prin acest sistem asupra drepturilor lor.

La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa companiei, Tiriac Leasing se obliga :
- sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Tiriac Leasing poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne.

8. Modificari ale politicii de confidentialitate
Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
"Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Tiriac Leasing in privinta utilizarii site-ului www.tiriacleasing.ro
Tiriac Leasing isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Vezi ultimele oferte

Calculator